Калоян Колев vs Камен Георгиев вече е ФАКТ !

През изминалата седмица се разрасна най-новата сензация в ММА средите у нас. 

Две от най-спряганите шампионски имена у нас си размениха остри реплики в спор за това как е правилно професионалните състезатели по ММА да изявяват своите умения. 

Във връзка с това се появи предизвикателство от Team Real Pain, към Боен клуб България да излъчат най-добрите си състезатели в категориите 77 кг и 93 кг. Те от своя страна в единоборство по правилата на ММА да покажат, че българският боец е нещо по-различно от “батките” по улицата, които си търсят лесни жертви.

Ние от Spartacus Fighting Championship / SFC ги подкрепихме в тази тяхна инициатива и показахме готовност да дадем трибуна за решаването на това съперничество.

Както залагахме още при намесата ни в този конфликт, и двете страни приеха с готовност предложението ни да превърнат своят медиино-социален спор в една истинска битка по правилата на ММА в клетка. 

Предстой подписването на договорите, а топ състезателите изказаха официално своето принципно съгласие за участието си в SFC7. 

Вярвам, че този мач ще постави началото на една по-различна реалност в родния ММА и ще разкрие не само спортните, но и личните благодетели на българите юнаци! – коментира президентът на SFC Георги Анадолов.

Битката ще бъде за титлата на SFC в категория 93кг. и ще се проведе през февруари. 

Очаквайте скоро билетите в продажба. 

Categories
News

Leave a Reply

*

*

RELATED BY

Select your currency
EUR Euro
0

Your Cart